Lad os designe dine tryksager ...

Vi løser dine opgaver...

Vi løser opgaver indenfor opsætning, design og grafisk kommunikation i vores layout-afdeling, dog er det ikke alle produkter hvor dette tilbydes*

Vi tager udgangspunkt i din eksisterende visuelle identitet, - det kan være i form af dit eksisterende logo, i din eksisterende tekst og i andre filer du eventuelt måtte have. Vi tilbyder også færdiggørelse og trykklargøring af et eksisterende layout.

Men fremragende løsninger på en opgave bliver ikke til ud af det blå. De bliver til på grundlag af en god formulering af en given opgave, så vi har brug for din hjælp...

Hvordan …

Send en kort beskrivelse af din opgave og/eller vedhæft en skitse efter din bestilling pr. mail med dit ordrenummer # som emne. Medsend logo, billeder og lignende du ønsker i din publikation. Vi går nu igang med opgaven udfra dine beskrivelser og det indhold du har leveret. Hvis der er uddybende spørgsmål fra os får du disse hurtigst muligt efter indleveret opgave.

Vi sender et forslag til layout indenfor 2 hverdage, efter modtagelse af dine filer, eller din beskrivelse af opgaven. Dette layout skal du huske at godkende, da vi ellers ikke sætter dine tryksager i produktion. Du kan maks få 3 udkast, derefter koster det kr. 300,- per layout.

Gratis design tilbydes kun i forbindelse med køb af tryksager hos monsterbilligt.com.

Gratis design tilbydes ikke på brochurer og foldere.

Gratis design indebærer ikke rentegning af logoer, eller materiale der skal skabes helt fra bunden.

Lad os tale sammen om din opgave!
Se længere nede på siden, hvordan du kan kontakte os.