Vi garanterer pris og kvalitet

Bedste pris

Med vores prisgaranti har du sikkerhed for, at prisen altid er konkurrencedygtig. Det betyder, at hvis du har set en tryksag et andet sted til en billigere pris end vores, sælger vi dig tryksagen til samme pris.

Der skal være tale om sammenlignelige tryksager. En tryksag trykt på 90 gram papir kan derfor ikke sammenlignes med en tryksag på 150 gram papir. 

For at opnå prisgaranti skal varen opfylde følgende betingelser:

  • Varen skal være 100% identisk – samme størrelse, samme papirkvalitet, vægt mv.
  • Prisgaranti gælder kun på prisen for tryksagen og ikke fragtpriser samt andre tilbudsydelser.
  • Prisgaranti gælder på købsdatoen.
  • Prisgaranti gælder kun i Danmark.
  • Du skal kunne dokumentere, hvor du har set varen til den billigere pris

Skriv til os på hej@monsterbilligt.com med dokumentation for den lavere pris og med information om, hvor varen kan købes. Herefter gennemgår vi detaljerne og vender hurtigt tilbage.

Bedste kvalitet

Vi garanterer for kvaliteten. Udover at tilbyde meget lave priser, leverer vi kvalitetsprodukter. For at bevise dette er vi parat til at vise vores tilsagn med vores 'tilfreds eller pengene tilbage’.

Vi ved, at vi ikke er bedre end vores sidste opgave. Men ved sjældne lejligheder kan du opleve, at kvalitetsgarantien ikke dækker. Det vil være ved forhold, som ikke har noget med os at gøre.

Skriv til os på hej@monsterbillgt.dk og beskriv, hvad du er utilfreds med. Herefter gennemgår vi detaljerne og vender hurtigt tilbage.