Gratis design hjælp

Vi tilbyder hjælp til opsætningen af dine tryksager helt gratis

Sådan fungerer vores designproces


1. Upload dine filer

Når du bestiller din tryksag hos os, har du mulighed for at uploade en færdig trykfil, dit logo, billeder eller lignende som du ønsker skal indgå i dit design. Færdige trykfiler SKAL laves efter vores skabeloner. Har du sendt en færdig trykfil, vil du ikke modtage et udkast/mockup til godkendelse, men i stedet få en bekræftelse på, at din ordre er sendt i produktion. Hvis din trykfil ikke er lavet efter vores skabeloner, så vil vores grafikere sende et udkast/mockup til godkendelse. Hvis du ikke har en færdig trykfil, er du mere end velkommen til at uploade eksempelvis en PDF med den tekst som du ønsker på dit design samt en kort beskrivelse af, hvordan du gerne vil have designet til at se ud. OBS: Vores gratis designhjælp gælder ikke brochure. Vores gratis designhjælp indbefatter heller ikke rentegning af logo, eller andet som vores grafikere vurderer vil tage længere tid f.eks. opsætning af store collager. Dette tilbyder vi mod et gebyr. Vi vil altid oplyse dig inden, hvis udførelsen af din opgave vil kræve et gebyr.


3. Godkend udkast

Så snart du er tilfreds med det tilsendte udkast/mockup, er det vigtigt, at du skriftligt godkender det. Først når vi har modtaget en godkendelse på skrift, vil din ordre blive sat i produktion. Produktionstiden starter først efter designet er godkendt.2. Du modtager et udkast

Når du har lagt en ordre, vil du inden for 1-2 hverdage modtage et udkast/mockup til godkendelse på din oplyste mailadresse. Har du ikke modtaget dette, så tjek gerne i dit spam-folder. Grafiske elementer tilpasses i størrelsen afhængigt af produkt, medmindre andet er aftalt eksplicit. Når du har modtaget et udkast/mockup, har du mulighed for at sende kommentarer/rettelser tilbage til vores grafikere, som altid vil bestræbe sig på at opfylde dine ønsker. OBS: Vi tilbyder max. 3 gratis udkast, så husk at være præcis i din feedback. Vores grafikere har som udgangspunkt ikke mulighed for at drøfte specifikke udkast i telefonen, da vores erfaring viser, at dette er det mest effektive. Hvis du har en deadline, må du meget gerne oplyse om dette.


4. Vi starter produktionen

Når vi har modtaget godkendelsen af dit design, vil produktionen af din ordre begynde. Din ordre er nu bindende, og du har ikke længere mulighed for at ændre i designet. Ordren kan heller ikke længere annulleres. Du kan se produktionstiden under “Levering” på produktsiden til det produkt du har bestilt. Når din ordre er færdig i produktion, vil det blive sendt med GLS. GLS leverer indenfor 1-2 hverdage. Hvis du har bestilt flere forskellige produkter, kan din ordre blive sendt løbende, da produktionstiden afviger fra produkt til produkt.

Spørgsmål til gratis designhjælp

Hvad indeholder hjælp til design?
Vores grafikere hjælper med at sætte dit indleverede materiale sammen, så det passer til vores skabelon. Jo mere specifikt du er og jo bedre materiale du har, jo hurtigere kommer vi som regel i mål.

Laver I ting fra bunden?
Som udgangspunkt laver vi ikke ting fra bunden. Vores grafikere hjælper med at sætte det materiale sammen som du selv leverer til os. Vi kommer selvfølgelig gerne med gode råd, tips og tricks. Har du brug for hjælp til at skabe et logo, en identitet eller andet skabt fra bunden, så henvend dig venligst til vores kundeservice på mail, og så kommer vi hellere end gerne med et godt tilbud på det.

Læser I korrektur?
Nej, vi læser IKKE korrektur. Selvom vi gerne ville, så har vi desværre ikke mulighed for dette. Derfor er det altid dit ansvar at tjekke det seneste udkast for evt. taste og slåfejl mm..

Mit udkast ser mærkeligt ud?
Når du godkender et udkast/mockup, godkender du alt indhold på filen. Hvis du derfor undrer dig over nogle streger eller andet i din trykfil, så spørg altid gerne vores grafikere, om stregen vil indgå i din trykfil eller om det eksempelvis er en skærestreg. Vi vil altid gerne have afklaret alle usikkerheder, inden vi sætter trykfilen i produktion.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med designet?
Hvis du ikke godkender eller besvarer mailen med det udkast vi har fremsendt, så vil din ordre IKKE blive sat i produktion. Først når du skriftligt har godkendt, sættes din ordre i produktion. Dette gør vi for at undgå, at vi producerer et produkt som kunden ikke vil blive tilfreds med og ikke har godkendt. Hvis du har tilsendt en trykklar fil, vil du IKKE modtage udkast til godkendelse, men vil i stedet få en bekræftelse på, at din ordre er sendt i produktion.

Min fil fylder mere end 20MB. Jeg kan ikke uploade den - Hvad gør jeg? . Jeg kan ikke uploade den - Hvad gør jeg?
Gennemfør blot din ordre uden at uploade en fil. Bagefter må du meget gerne sende din fil via Wetransfer til hej@monsterbilligt.com (skriv gerne ordrenummer i titelfeltet) Efter 1-2 hverdage vil du modtage et udkast/mockup til godkendelse.

Jeg har ingen filer - Hvad gør jeg?
Har du ingen filer, men skal der f.eks. kun en tekst på, så kan du blot uploade et Word-dokument med din tekst samt evt. ønsker til farver, skrifttype osv. Skal der et billede på, så upload det venligst separat. Når du har gjort det, så vil en af vores grafikere lave et udkast ud fra dine ønsker.